Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Een nieuwe vloer


Een nieuwe vloer zonder hak- en breekwerk


De specialist van betonlook en gietvloeren
Betonlook en gietvloeren zijn dé vloeren van het moment, trendy en stijlvol voor jaren lang plezier. Wij zijn de specialist op het gebied van betonlook en gietvloeren.
De merken die wij gebruiken zijn Eurocol en Dr. Schutz. Verkrijgbaar in diverse kleuren en schakeringen.

Een nieuwe vloer zonder sloopwerk
Een nieuwe vloer zonder sloopwerk is toch wel een mooi begin. Het verwijderen van tapijt of laminaat is nog wel te doen maar een tegelvloer verwijderen is een tijdrovende en kostbare opgave. Is het een vloer met vloerverwarming dan ook met nog het risico dat de vloer verwarmingsbuizen geraakt worden.
Het door werken op de bestaande vloer is mogelijk indien deze stabiel is oftewel de tegels moeten goed vast liggen. Eenvoudig te controleren door erop te tikken, een hol geluid is niet goed.
Normaliter is de opbouw van de vloer zo’n 4-6 mm (2-3 mm voor de egaline en 2-3 mm voor de betonlook of gietvloer).
In de meeste huizen is hier ruimte voor, eventueel door een paar millemeter van de deuren af te schaven.
Professioneel aangebracht op een degelijke ondergrond. Bekijk de site https://www.smitfloor.nl/ en bij vragen schroom niet om ons te bellen of te bezoeken.
In onze showroom hebben vele kleuren aangebracht zodat u een goed oordeel kunt geven over uw keuze.