Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

vloercoating 1

Home dr Schutz

Dr. Schutz geneest al uw vloerproblemen

De bovenste beschermlaag op uw vloer bepaalt de bescherming. Op deze laag loopt u en ontstaat slijtage. Hoe langer dit duurt hoe hoger de kosten worden van herstellen. Al snel bereikt u het punt dat u moet gaan denken aan een nieuwe vloer.
Met een goede vloercoating kunt u de levensduur van uw vloer echter aanzienlijk verlengen!

Beschermen, onderhouden en ook het kleuren van harde vloeren doe je met Dr. Schutz producten. Nieuwe of bestaande vloeren kunnen worden voorzien van een supersterke beschermlaag, in 1 of 2 componenten-uitvoering, ESD waardig, ongevoelig voor chemicaliën en kleurstoffen. De vloer knapt er helemaal van op en krijgt een oersterke  100% gesloten toplaag, antislip. Een beschermlaag die de zwaarste omstandigheden moeiteloos aan kan.

Oude vloeren worden door ons gerenoveerd door krassen en beschadigingen te repareren en de vloer opnieuw te kleuren. 

De Dr. Schutz producten worden door vrijwel alle toonaangevende vloerfabrikanten aanbevolen. Het productassortiment omvat kwalitatief hoogwaardige reinigings- en onderhoudssystemen, zowel voor de professionele gebruiker als de consumentenmarkt. Hierbij ligt de nadruk op milieu en duurzaamheid. De afdeling Research en Ontwikkeling werkt in samenwerking met test-instituten voortdurend aan product-innovaties. Mede hierdoor is Dr. Schutz een begrip geworden voor hoogwaardige vloeroplossingen in tal van materialen, zoals PVC, linoleum, tapijt, laminaat en parket.

Als producent van reinigings- en onderhoudsmiddelen beschikt Dr. Schutz als eerste (sinds 1996) over het Öko-Audit-Certificaat van de Europese Unie.

Dr. Schutz Gecertificeerd Exclusive Applicator

Na een gedegen opleiding bij de Dr. Schutz Academy is Smit Facilitair gecertificeerd als exclusive applicator van de Dr. Schutz producten. Voor alle vormen van vloerrenovatie, zowel op hout, beton, natuursteen, linoleum en PVC vloeren. Al onze werkzaamheden met de producten van Dr. Schutz vallen onder de uitgebreide garantieregeleling van Dr. Schutz Benelux. Zekerheid dat het goed uitgevoerd wordt en geruststelling dat Dr. Schutz Benelux er achter staat.