Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Gespecialiseerd in verantwoord reinigen van luchtbehandelingssystemen en airsocks

Luchtroosters worden zowel in- als uitwendig schoon gezogen

 

Smit Facilitair is gespecialiseerd in het verantwoord reinigen van luchtbehandelingssystemen en airsocks.
Kijk naar de functie van het systeem en de vervangingskosten van de airsock en u weet direct waarom verantwoorde reiniging een noodzaak is. Een vervuild systeem werkt niet alleen veel minder goed, ook de energiekosten nemen fors toe.

Reinigen van luchtbehandeling-systemen

Wij zijn in staat om de uitwendige delen van luchtbehandeling-systemen te reinigen.

In- en uitblaas roosters worden zowel in- als uitwendig schoon gezogen met een daarvoor speciaal ontwikkelde en in eigen beheer gebouwde stofzuigunit. Deze unit is probleemloos inzetbaar tijdens werktijden, aangezien er nauwelijks sprake is van geluid en stofemissie. Zonder gebruik van klimmateriaal kunnen wij roosters schoonzuigen tot een hoogte van 7 meter!

Reinigen van airsocks

Airsocks kunt u bij ons bezorgen en op de afgesproken tijd weer ophalen, schoon en droog. Indien gewenst, demonteren we de airsocks, reinigen deze en monteren ze weer zoals ze voorheen hingen. Voor de demontage van airsocks hebben we klimmaterieel en steigers in eigen beheer, alsmede kennis omtrent juiste montage. Het enige wat de technisch beheerder moet doen, is het systeem buiten werking zetten. Tijdens het afnemen worden de airsocks gecodeerd opdat ze weer op dezelfde plaats terugkomen.

De reiniging gebeurt in eigen huis. In onze eigen wasmachines worden de airsocks gewassen. De wasprogramma's die wij gebruiken zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met airsocksfabrikanten en de fabrikant van de reinigingsmiddelen. De droging gebeurt in de droogkamer op temperaturen van maximaal 25 graden.

Montage is veelal de omgekeerde volgorde van de demontage. Na reiniging worden de airsocks weer op afspraak bij de klant gemonteerd.

 

vrijblijvend-offerte