Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Een vloer in een ziekenhuis of zorginstelling heeft veel te verduren

Een ziekenhuisvloer moet er gezond bij liggenEen ziekenhuisvloer moet er gezond bij liggen

Vrijwel nergens anders heeft een vloer zoveel te verduren als in een ziekenhuis of zorginstelling. Denk maar aan het gebruik van desinfectiemiddelen, chemische reinigingsmiddelen of het veelvuldig rijden met bedden en rolstoelen. Om nog niet te spreken van de vele bezoekers die de vloeren dagelijks belopen, het ontstaan van vlekken door etens- en drinkwaren, ontlasting, urine, bloed etc.

Nieuwe vloeren voor ziekenhuizen en zorginstellingen zijn hier weliswaar voor gemaakt, maar toch ontstaan na enkele jaren al snel slijtageplekken of beschadigingen. De oplossing hiervoor is het behandelen van de vloer met de speciale PU-anticolor coating van Dr. Schutz. Dit zorgt voor een hoogwaardige onderhoudsvriendelijke beschermlaag. Toepasbaar op vrijwel alle soorten vloeren, van kunststof, linoleum of steen. Het aanbrengen van een PU-beschermlaag is vaak onderdeel van een vloerrenovatie, waarbij slijtageplekken en beschadigingen vakkundig worden weggewerkt. Na behandeling is het resultaat vaak beter dan nieuw!

Reinigen van raambekleding in ziekenhuizen en zorginstellingen

Smit Facilitair verzorgt tevens het ultrasoon reinigen van raambekleding in ziekenhuizen en zorginstellingen. Denk hierbij aan jaloezie├źn, lamellen of andere vormen van binnen-zonwering. Deze worden door Smit Facilitair opgehaald en weer 100% schoon afgeleverd.