Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Supersterke beschermlaag ongevoelig voor desinfectiemiddelen, chemicaliën en kleurstoffen

Jaarlijks uitruimen van praktijk voor onderhoudsbeurt is niet meer nodig

Vloerrenovatie en onderhoud in de tandartsenpraktijk

Voor een tandartsenpraktijk is hygiëne uiterst belangrijk. Een versleten of beschadigde vloer doet afbreuk aan zowel de uitstraling als hygiëne van een tandartsenpraktijk. Meestal gaat het om harde vloeren van kunststof (vinyl, PVC) of linoleum. Het onderhouden hiervan is belangrijk voor de levensduur, maar als daarvoor elk jaar de praktijk volledig uitgeruimd dient te worden, dan is dit geen gemakkelijke opgave.

Smit Facilitair biedt hiervoor de innovatieve oplossing door het aanbrengen van een hoogwaardige PU-anticolor vloercoating van Dr. Schutz. Een supersterke beschermlaag die ongevoelig is voor desinfectiemiddelen, chemicaliën en kleurstoffen. Het vloeroppervlak wordt hiermee voorzien van een volledig gesloten polyurethaan beschermlaag. Dit voorkomt beschadigingen en het indringen van vervuiling en kleurstoffen. Het onderhouden van de vloer wordt hierdoor bovendien sterk vereenvoudigd, zodanig dat het jaarlijks uitruimen van de praktijk voor een onderhoudsbeurt niet meer nodig is.

Ook het reinigen van tapijt in wachtruimtes is een specialiteit van Smit Facilitair, evenals het reinigen van binnen-zonwering / raambekleding in praktijkruimtes.

Wilt u meer weten? Naam dan contact op voor vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.