Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Vloerspecialist voor het onderhouden en renoveren van alle harde vloeren

Standaard waspolymeer voor standaard toepassingen zoals o.a. scholen

 

Als vloerspecialist hebben wij ons toegelegd op het onderhouden en renoveren van alle harde vloeren. Onder harde vloeren verstaan we linoleum, PVC, rubber, grind epoxy, hout, alle soorten steen, Industrievloeren (ESD), en (Para)medische vloeren.
Tevens voorzien wij vloeren van Anti Slip.

Nieuwe linoleum vloeren

Het huidige linoleum is door de fabrikant voorzien van een beschermlaag. Door toepassing van de juiste doppen onder stoelen en tafels en zorgen voor een goede schoonloopzones tezamen met een passend onderhoudsprogramma blijft de vloer voor jaren in goede conditie. Komt er toch op den duur of door een ongelukje schade aan de vloer dan kunnen wij deze weer voorzien van nieuwe beschermlaag.

Is het niet mogelijk de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant te volgen dan kunnen wij een adequate extra beschermlaag aan brengen. De keuze van de juiste beschermlaag wordt bepaald door het gebruik en de toepassing van de vloer. Voor de diverse soorten hebben wij een heel scala aan waspolymeren en 2 komponenten Polyurethaan afwerklagen. ESD polymeer voor Electro Statisch Dissipatieve vloeren. Alcohol bestendige polymeer voor laboratoria. Met Poly Urethaan verrijkte waspolymeer voor een industriƫle en ziekenhuis toepassingen of een pure Polyurethaan afwerking. Standaard waspolymeer voor standaard toepassingen zoals scholen en dergelijke. Speciale coatings voor laboratoria, kleur coatings, anti slip.

Gebruikte linoleum vloeren

De tijd dat de vloer kaal gestript moet alvorens een nieuwe laag aangebracht kan worden is voorbij. In veel situaties is het mogelijk enkele onderhoudsbeurten uit te voeren als topcoating. Voor de vloer is dit veel beter en ook economisch een groot voordel. In de situaties dat er gestript moet om een juiste hechting danwel een visueel perfect resultaat te krijgen gaan we over op strippen, neutraliseren, primeren en nieuwe polymeerlagen aanbrengen. We zijn in het bezit van de Tomcat Edge, hiermee kunnen we elke vloer renoveren. Alle oude lagen en beschadigingen worden op een speciale wijze afgeschuurd en de vloer wordt daarna van de gewenste afwerking voorzien. In bijna alle gevallen is de vloer weer als nieuw en bespaart u een veel voud van de vervangings prijs.

Kleur. Is de vloer niet meer te redden qua kleur of beschadigingen dan restaureren wij deze tot nieuw. gaten worden dicht geplamuurd, de gewenste kleur wordt aangebracht (ook marmering is mogelijk) en daarna de afwerklaag die u wlit. Van zeer mat tot hoogglans, van zeer stroef tot chemisch resistent.