Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Bedrijfsprofiel

bedrijfspand GeldropSmit Facilitair is een kleine, servicegerichte organisatie, met kwaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf werd opgericht door Ko Smit in 1995.

Smit Facilitair is voortgekomen uit Chem Dry Smit (opgericht in 1993), een franchise op het gebied van tapijt & meubelreiniging. Hier werden alle soorten vloeren, meubels en raambekleding gereinigd en onderhouden. In 2005 zijn de tapijt- en meubelreinigingsactiviteiten van Chem Dry Smit ondergebracht bij Smit Facilitair en is het franchise contract met Chem Dry Nederland opgezegd.

Sinds 2012 zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd.

De nieuwe generatie is inmiddels toe getreden en de broers Mark en Arlan hebben het stokje overgenomen.

De activiteiten van Smit Facilitair zijn:

  • vloeronderhoud (tapijtreiniging, linoleumonderhoud, PVC vloerenonderhoud, marmeronderhoud, grind-epoxyvloeren en betonvloeren). Als Certified Applicator gebruiken wij de kwaliteitsproducten van Dr. Schutz.
  • meubelreiniging (bankstellen, fauteuils, eetkamerstoelen en kantoor- en restaurantmeubilair)
  • raambekleding (jaloezie├źn, lamellen, rolgordijnen, silhouettes, vitrage, gordijnen, reiniging en reparatie).
  • specialistische diensten (natwaswerkzaamheden, luchtkanalenreiniging (Air Socks), wanden en plafondreiniging, reinigen in- en uitblaasroosters)

Vanwege onze uitstekende kwaliteit en service maken de grote schoonmaakbedrijven en vloerenleveranciers gebruik van onze specialistische diensten.

Door de Mark en Arlan is er een tweede activiteit aan toegevoegd die zich bezig houdt met het aanbrengen van naadloze vloeren.

www.SmitFloor.nl