Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Schoolproof Floorsealer System

Smitfloor header school 1

De perfecte vloer voor scholen

 

Je zult maar een klaslokaal-vloer zijn….

Nergens anders wordt zoveel met stoelen en tafels over een vloer geschoven als in schoolgebouwen. Ook wordt er dagelijks veel zand naar binnen gelopen, wat een aanslag betekent op de vloeren.

De meeste scholen maken gebruik van linoleum of kunststof vloeren in de klaslokalen. Het intensieve gebruik veroorzaakt slijtageplekken en beschadigingen. Bij zwaar beschadigde vloeren is vervanging of ‘strippen’ noodzakelijk, waarna een nieuwe laag wordt aangebracht. Zover hoeft het echter lang niet altijd te komen.

Met onze renovatietechnieken en PU-coatings zijn we in staat om klaslokaal-vloeren of andere schoolvloeren weer helemaal op te knappen en te voorzien van een supersterke beschermlaag. In combinatie met de juiste stoelpoot-doppen is het zelfs niet nodig om de vloeren jaarlijks te behandelen. Zie hiervoor ons assortiment ‘ScratchNoMore’ vloerdoppen. Wij hebben het School Proof Floor Sealer System opgezet speciaal voor scholen. Met dit systeem is het onderhoud duidelijk in kaart gebracht alsmede de bijbehorende kosten. Hieruit blijkt dat gedegen onderhoud met de juiste middelen en methode zorgen voor een lagere kostprijs per vierkante meter. Een offerte op maat wordt graag voor u gemaakt.

Ook als het gaat om een stenen vloer in de hal, de aula of trappenhuizen en galerijen, biedt Smit Facilitair de juiste oplossing. De speciale toplaag die na renovatie wordt aangebracht, gaat slijtage tegen en voldoet aan alle andere gewenste eigenschappen. Dit kan bijvoorbeeld een anti-slip vloer zijn of een vloer in een bepaalde kleur. Ook het aanbrengen van transfers onder de transparante afwerklaag is mogelijk. Het schoolgebouw krijgt zo een eigen creatieve uitstraling.