Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Vloeren in sport- of fitnessruimtes voorzien van onderhoudsvriendelijke beschermlaag

Hoogwaardige PU-coating voor een sterk verhoogde slijtweerstand

Is uw sportvloer niet meer in topconditie?

Vloeren in sport- of fitnessruimtes hebben veel te verduren. Waar lichamelijke inspanning wordt verricht, komt transpiratievocht op de vloer terecht.

Ook reinigings- en desinfectiemiddelen hebben hun inwerking op vloeren, of het nu gaat om een vloer van hout, linoleum, kunststof of steen. Een goede, onderhoudsvriendelijke beschermlaag op de sportvloer is daarom uiterst belangrijk.

In de praktijk is de beschermlaag die fabrieksmatig op sportvloeren wordt aangebracht na een aantal jaren niet meer goed bestand tegen het intensieve gebruik. Er ontstaan beschadigingen of doffe plekken waar vocht en vuil vrij spel krijgen. Dit is niet alleen een esthetisch, maar ook een hygiënisch probleem.

Uw sport- of fitnessvloer weer als nieuw

Smit Facilitair lost dit op door de vloer volledig te herstellen en te voorzien van een hoogwaardige PU-coating die het oppervlak hermetisch afsluit. De vloer wordt hierdoor weer als nieuw, krijgt een sterk verhoogde slijtweerstand en voldoet direct aan de antislipnorm DIN 18032.

Het vloeronderhoud wordt vereenvoudigd, waardoor het uitruimen voor onderhoudswerk voortaan achterwege kan blijven.

Kleuren en afbeeldingen op de vloer

Met behulp van een speciale color-coating kunnen kunststof vloeren worden uitgevoerd in de gewenste kleur of een creatief patroon in verschillende kleuren. Ook het aanbrengen van transfers voor logo’s, teksten of afbeeldingen is mogelijk. De beschermlaag komt hier overheen, zodat van slijtage of beschadiging geen sprake is.