Enter Page content here...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam pharetra, tellus sit amet congue vulputate, nisi erat iaculis nibh, vitae feugiat sapien ante eget mauris. Aenean sollicitudin imperdiet arcu, vitae dignissim est posuere id.

Read more


belmij

 

Smitfloor header medische vloeren 1

Hygiënische vloeren voor de zorg en medische sector

Fysiopraktijk-vloeren hebben veel te verduren!

Of uw vloer nu van hout, linoleum, PVC, steen of ander materiaal is, intensief gebruik veroorzaakt slijtage. Krassen en doffe plekken doen afbreuk aan het gevoel van hygiëne en vormen geen visitekaartje voor uw praktijk. Bijna geen enkele beschermlaag die fabrieksmatig of later op een vloer is aangebracht, voorkomt het verlies van technische en visuele kwaliteit.

Maar nu is er de ideale oplossing. Een super PU-coating waarmee vloeren blijvend verbeteren en nagenoeg onderhoudsvrij gemaakt kunnen worden.

Uw praktijkvloer weer als nieuw en jarenlang beschermd.

Smit Facilitair heeft de ultieme oplossing voor het renoveren van sport- en praktijkvloeren, met de coatings van Dr. Schutz. Deze tweecomponenten vloercoating is op vrijwel elk type vloer aan te brengen en zorgt voor optimale bescherming. Uw vloer knapt er weer helemaal van op!

Onderhoudsvriendelijker kan het niet!

Smit Facilitair biedt u tevens een Onderhouds-Garantieplan, waarmee u ook in de toekomst verzekerd bent van een perfect gesloten én fraaie vloer. Altijd hygiënisch! En… het jaarlijks uitruimen van uw praktijk voor vloeronderhoud behoort tot het verleden.

Geen nieuwe vloer nodig!

Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn? Maak een vrijblijvende afspraak en u zult snel overtuigd zijn van de voordelen die onze Dr. Schutz producten u bieden. Klik hier voor meer informatie, of doe dan direct een Offerte-aanvraag voor de coating van uw praktijkvloer.